Nyheter

Följ oss på Facebook för att ta del av senaste nytt från Sveriges Fontänhus Riksförbund.

Facebook Posts

Fontenehus: Besparende for kommunene. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fontänhuset Göteborg är ett av de hus som tillfälligt håller stängt på grund av rådande rekommendationer. Att ändå få upprätthålla de sociala kontakterna och behålla en struktur i sin vardag är viktigt för alla människor, och i synnerhet för fontänhusens medlemmar.

Tack och lov är möjligheterna för att hålla kontakten med medlemmar och bedriva verksamhet digitalt & utomhus goda, här ser vi ett exempel på hur en vecka kan se ut!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Med tanke på rådande situation med COVID-19 vill vi uppdatera om att verksamheten på fontänhusen och Sveriges Fontänhus Riksförbund fortsätter, där vissa hus har valt att tillfälligt stänga sin fysiska verksamhet medan andra hus håller öppet. Många av fontänhusen har i nuläget valt att pausa intaget av nya medlemmar samt studiebesök.

Att hålla kontakten även med de medlemmar som inte fysiskt befinner sig på ett fontänhus är alltid en grundläggande del av arbetet och något vi fokuserar extra mycket på just nu. Det innebär att vi stödjer våra medlemmar på plats på fontänhusen och/eller via telefon, digitala möten, sociala medier och utomhusaktiviteter.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Det finns fler än 300 fontänhus, på engelska clubhouses, i världen. Clubhouse International - ICCD är vårt internationella organ som arbetar för att utöka, utveckla & stärka fontänhus/klubbhus och klubbhusmodellen världen över. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Under november månad kommer Hjärnkoll i Västra Götaland livesända kostnadsfria föreläsningar om psykisk hälsa.
Anmälan: therese@nsphig.se
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Hej

Jag heter Martin och har varit medlem i Fontänhuset Helsingborg sedan oktober förra året (2019). Här får jag utvecklas i min egen takt. Får struktur på min vardag och är med i ett sammanhang. Mina arbetskamrater saknar mig om jag inte kommer. Det är en underbar och härlig gemenskap här 💜💚💙
... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook
View on Facebook

Visste du att…

medlemmar deltog under 2018 i verksamheten på något av fontänhusen i Sverige.